Er du klar for å lykkes?

Å ha en fremoverlent økonomisk samarbeidspartner, som ser og forstår dine behov, som vet at digitalisering gir konkurransefortrinn og at regnskap er så mye mer enn tall, er avgjørende for optimalisert drift. Med Experto på laget får du dette, og et ekte engasjement for at ditt selskap skal lykkes! 

Og det beste; det er enkelt og greit å bytte til Experto som regnskapsfører. Alt du trenger å gjøre er:

v

Kontakt oss

l

Bekreft byttet skriftlig

h

Si opp avtalen hos din nåværende regnskapsfører

Så enkelt er det, for resten fikser vi.

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Social

Trondheim

Kobbes gate 2,

7042 Trondheim

Steinkjer

Hamnegata 20,

7714 Steinkjer

Aktuelt

Aktuelle nyheter

Vi i Experto er opptatte av å holde oss oppdatert på de siste endringene i faget og bransjen forøvrig. Ta en titt innom her, så holder du deg oppdatert du også.

Økonomistyring i krisetider

Økonomistyring i krisetider

Koronaviruset fører til usikkerhet og kan få konsekvenser for mange virksomheter. Flere selskaper har opplevd at inntektsgrunnlaget har falt bort. I en slik situasjon er det viktig å få kontroll over økonomien og likviditeten til selskapet. Experto Credite ønsker å gi...

Arbeidsgivers behandling av tips

Arbeidsgivers behandling av tips

Skattedirektoratet har lagt fram et forslag som går ut på at arbeidsgivere må behandle tips på samme måte som med ordinær lønn. Hvilke konsekvenser får dette for arbeidsgiver?

Endringer i diettsatser

Endringer i diettsatser

I statsbudsjettet for 2019 vil regjeringen innføre egne skattefrie satser for diettgodtgjørelse på reiser uten overnatting. De nye regulativene i diettgodtgjørelsen vil..