Digitalisering

Expertos digitale løsninger forenkler din hverdag

Som kunde av Experto skal du kunne ha tilgang til ditt regnskap uavhengig av tid, lokasjon eller enhet du befinner deg på. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift, du velger selv hvor stor del av regnskapet du vil gjøre selv, se hvordan!

Tilgjengelighet

Utfør daglige oppgaver, sjekk rapporter på mobilen når det måtte passe deg. med skybasert programvare er regnskapet med deg der du er. Du slipper å dra på kontoret for å få gjort arbeidet, en befrielse for de fleste.

Z

Reduser manuelle oppgaver

Ved å digitalisere regnskapet gir det muligheten til å automatisere mange manuelle oppgaver. Registrering av reise og utlegg, fakturering og fakturamottak er oppgaver som er tidkrevende, vi gjør det langt enklere for deg.

Oftere oppdatert

Når de manuelle oppgavene blir automatiserte så blir også regnskapet raskere oppdatert. Dette gjør at du får tilgang til oppdaterte tall som sikrer at du kan ta raskere og sikrere beslutninger og styre bedriften i riktig retning.  

h

Mindre papir

Det meste kan registreres digitalt i dag. Hvorfor skal du ta vare på alle bilag i permer? Eller hvorfor skal du sende eller motta faktura på papir? Løsningene er her, vi hjelper deg å ta det i bruk, du får rimeligere regnskap og enklere hverdag.

Fleksible og skybaserte systemer

Experto Credite bruker moderne skyløsninger fra Uni Micro, Visma og PowerOffice. Dette gjør at vi kan tilby effektiv nettbasert programvare til både små og store bedrifter eller integrasjoner som gjør at ditt og vårt system “snakker” sammen. Dette vil igjen gi deg et mer effektivt og oppdatert regnskap og tid til å gjøre andre viktige oppgaver i bedriften. Tiden vi får til gode kan vil heller bruke på rådgiving slik at du får den faglige støtten du trenger for å ta viktige økonomiske og strategiske beslutninger.

Føler du at enkelte oppgaver er tidkrevende 

Regnskap oppleves for mange bedriftseseiere som en ekstra belastning i en ellers hektisk arbeidshverdag. Dette er forståelig om man jobber på en “gammeldags” måte. La oss i Experto digitalisere din hverdag, gjøre det enkelt for deg å få kontroll over regnskapet og den økonomiske situasjonen. Vi utstyrer deg med moderne nettbaserte løsninger og en personlig rådgiver som sørger for at du kan fokusere på din bedrift og det du kan best!

Kom i gang i dag!

Vi vet hvilke effekter man får ved å digitalisere regnskapet, lurer du på hvor store besparelser i form av tid og penger dette kan ha for din bedrift? La oss ta en gjennomgang av ditt regnskap, la oss se på hvilke arbeidsoppgaver vi sammen kan effektivisere, er dette interessant? Da oppfordrer vi til å ta kontakt i dag. 

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Social

Trondheim

Kobbes gate 2,

7042 Trondheim

Steinkjer

Hamnegata 20,

7714 Steinkjer