Regnskap

 

Strukturert. Ryddig. Oppdatert.

Få full kontroll på selskapets økonomi med regnskapstjenester fra Experto. Vi er en partner som bidrar til vekst og lønnsomhet for ditt selskap. Regnskapet er essensielt for å ha innsikt og oversikt over selskapets økonomiske situasjon. Et solid regnskap gir deg løpende oppdateringer om selskapets økonomi og hjelper deg å ta riktig beslutninger til enhver tid.

Du velger selv om du vil sette bort noen funksjoner eller hele økonomitjenesten i ditt selskap. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov!

Bokføring

Vi tar vare på alle transaksjonene som bedriften din er involvert i. Med våre løsninger tar det bare noen få minutter for inngående faktura er rask og riktig kontert, banken stemmer og kravene er betalt.

Lønn

Lønn og personale er et av de mest kritiske punktene for deg som driver virksomhet. Med oss får du og dine ansatte riktig lønn til rett tid. Våre rådgivere er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi veileder deg gjennom bedriftens sykefravær, tar kontakt med NAV ved behov og holder deg oppdatert.

Fakturering/purring

Du kan enkelt sette ut fakturering til oss. Vi hjelper deg også å finne faktureringssystem etter dine behov, og som blir en del av eller lett integrert i ditt regnskapssystem.

b

Avgiftsberegning

Offentlige etater stiller strenge krav til tidsfrister og dokumentasjonskrav for din bedrift. Regler og satser som hører til avgiftsområdet justeres hvert år, og det er ikke alltid så enkelt å følge med alle endringer, når man har andre viktige oppgaver. Vi har oversikten!

b

Budsjettering

Budsjett er et verktøy som hjelper deg å holde stø kurs mot selskapets økonomiske mål.

Rapportering

En god rapport hjelper deg å ta riktige økonomiske beslutninger på alle nivå i selskapet. Våre rådgivere tilpasser utarbeidelse av rapporten til ditt behov.

Årsregnskap

En god rapport hjelper deg å ta riktige økonomiske beslutninger på alle nivå i selskapet. Våre rådgivere tilpasser utarbeidelse av rapporten til ditt behov.

b

Controller

Budsjett er et verktøy som hjelper deg å holde stø kurs mot selskapets økonomiske mål.

Stamfiber AS ble etablert i 2012 med mål om å bygge ny fiberoptisk motorvei fra Narvik til Trondheim, for å øke pålitelighet, kvalitet, og kapasitet på tele- og datalinjene. Denne fiberoptisk motorveien er nå ferdig bygget, og Stamfiber har nå mange av de største telecom-selskapene i Norge som sine kunder .  

Selskapet har ingen ansatte, da strategien fra dag en har vært å kjøpe tjenester av de som kan tilby «det beste» i markedet på sine fagfelt. Stamfiber har benyttet Experto som regnskapsfører og økonomirådgiver siden oppstarten, og. Experto har vært en viktig bidragsyter til Stamfiber sin suksess og  utvikling fram til dagens solide posisjon .

Guttorm Haugan, Daglig leder – Stamfiber AS 

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Social

Trondheim

Kobbes gate 2, 7042 Trondheim

Steinkjer

Hamnegata20, 7714 Steinkjer