Vil du spare tid og samtidig ha mer kontroll over bedriftens økonomi?

Da velger du en regnskapsfører som kan tilby deg skybaserte moderne løsninger, enten du skal fakturere, registrere reiseregninger, føre regnskap eller ha oppdaterte rapporter på bedriftens økonomi.

Expertos digitale løsninger forenkler din hverdag

Som kunde av Experto skal du kunne ha tilgang til ditt regnskap uavhengig av tid, lokasjon eller enhet du befinner deg på. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift, du velger selv hvor stor del av regnskapet du vil gjøre selv, se hvordan!

Tilgjengelighet

Utfør daglige oppgaver, sjekk rapporter på mobilen når det måtte passe deg. med skybasert programvare er regnskapet med deg der du er. Du slipper å dra på kontoret for å få gjort arbeidet, en befrielse for de fleste.

Z

Reduser manuelle oppgaver

Ved å digitalisere regnskapet gir det muligheten til å automatisere mange manuelle oppgaver. Registrering av reise og utlegg, fakturering og fakturamottak er oppgaver som er tidkrevende, vi gjør det langt enklere for deg.

Oftere oppdatert

Når de manuelle oppgavene blir automatiserte så blir også regnskapet raskere oppdatert. Dette gjør at du får tilgang til oppdaterte tall som sikrer at du kan ta raskere og sikrere beslutninger og styre bedriften i riktig retning.  

h

Mindre papir

Det meste kan registreres digitalt i dag. Hvorfor skal du ta vare på alle bilag i permer? Eller hvorfor skal du sende eller motta faktura på papir? Løsningene er her, vi hjelper deg å ta det i bruk, du får rimeligere regnskap og enklere hverdag.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fleksible og skybaserte systemer

Experto Credite bruker moderne skyløsninger fra Uni Micro, Visma og 24SevenOffice. Dette gjør at vi kan tilby effektiv nettbasert programvare til både små og store bedrifter eller integrasjoner som gjør at ditt og vårt system “snakker” sammen. Dette vil igjen gi deg et mer effektivt og oppdatert regnskap og tid til å gjøre andre viktige oppgaver i bedriften. Tiden vi får til gode kan vil heller bruke på rådgiving slik at du får den faglige støtten du trenger for å ta viktige økonomiske og strategiske beslutninger.

Føler du at enkelte oppgaver er tidkrevende 

Regnskap oppleves for mange bedriftseseiere som en ekstra belastning i en ellers hektisk arbeidshverdag. Dette er forståelig om man jobber på en “gammeldags” måte. La oss i Experto digitalisere din hverdag, gjøre det enkelt for deg å få kontroll over regnskapet og den økonomiske situasjonen. Vi utstyrer deg med moderne nettbaserte løsninger og en personlig rådgiver som sørger for at du kan fokusere på din bedrift og det du kan best!

Experto er Consorts partner på regnskap og vi har hatt et godt samarbeid gjennom flere år. Vi har fått profesjonell og god håndtering gjennom fusjonsprosesser, vekstfaser og strategiske spørsmål. De har også bidratt som sparringspartner knyttet til regnskaps og styrearbeid. Experto har en imponerende responstid på forespørsler og spørsmål.

Rune Skei, Partner - Consort, Head of relations - Headshed

Dora Eiendom utvikler eiendom på Nyhavna i Trondheim og har ekspandert kraftig de siste årene slik at selskapet eier og forvalter 65000 m2 næringsarealer i dag. I Dora ønsker vi å utføre forvaltning og utvikling med eget personell men setter ut øvrige oppgaver til kompetente samarbeidspartnere. Dora Eiendom har siden (år) benyttet Experto som regnskapsfører og økonomirådgiver. Experto har blitt en viktig bidragsyter til Dora Eiendom’s utvikling gjennom sine dyktige medarbeidere.

Geir Halmøy, Administrerende direktør - Dora Eiendom

Stamfiber AS ble etablert i 2012 med mål om å bygge ny fiberoptisk motorvei fra Narvik til Trondheim, for å øke pålitelighet, kvalitet, og kapasitet på tele- og datalinjene. Denne fiberoptisk motorveien er nå ferdig bygget, og Stamfiber har nå mange av de største telecom-selskapene i Norge som sine kunder .  

Selskapet har ingen ansatte, da strategien fra dag en har vært å kjøpe tjenester av de som kan tilby «det beste» i markedet på sine fagfelt. Stamfiber har benyttet Experto som regnskapsfører og økonomirådgiver siden oppstarten, og. Experto har vært en viktig bidragsyter til Stamfiber sin suksess og  utvikling fram til dagens solide posisjon .

Guttorm Haugan, Daglig leder - Stamfiber AS 

Kom i gang i dag!

Vi vet hvilke effekter man får ved å digitalisere regnskapet, lurer du på hvor store besparelser i form av tid og penger dette kan ha for din bedrift? La oss ta en gjennomgang av ditt regnskap, la oss se på hvilke arbeidsoppgaver vi sammen kan effektivisere, er dette interessant? Da oppfordrer vi til å ta kontakt i dag. 

"Vi skal bidra til å skape lønnsomme bedrifter gjennom tung faglig kompetanse, skybaserte løsninger og effektivt regnskap"

– Roar Reitan, Partner, Experto Credite

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Social

Trondheim

Kobbes gate 2, 7042 Trondheim

Steinkjer

Hamnegata20, 7714 Steinkjer